Parterapi i roskilde og skibby

Få hjælp til parforholdet

Måske oplever I udfordringer i parforholdet, som ikke løser sig af sig selv. I terapi hos mig får I hjælp og redskaber til at finde hinanden igen.

Kontakt mig
Parterapeut Maria Lau

Er jeres parforhold i krise?

Måske befinder I jer i en krisesituation, hvor usikkerheder og udfordringer overskygger det, der engang var en stærk forbindelse. Lad os sammen udforske veje til fornyet forståelse og gensidig respekt.

Bevar energien i det langvarige forhold

Lystubalance i forholdet


I et langvarigt forhold kan lysten og intimiteten forandres. Lad os sammen dykke ned i dynamikken og genopdag glæden ved fællesskabet og den intime forbindelse.

Investér i jeres kærlighed

Styrk jeres parforhold


Uanset om I står over for udfordringer eller blot ønsker at forstærke jeres bånd, kan parterapi være nøglen til at skabe et endnu stærkere og mere tilfredsstillende forhold.

Navigér gennem forandringer sammen

Find nærværet igen


Er tvivlen på din nuværende relation begyndt at snige sig ind, og har du svært ved at se, hvordan du og din partner stadig passer sammen?

Gennem et langvarigt forhold gennemgår vi alle forandringer, og det gælder også for vores partnere. Midt i hverdagens krav med job, børn og daglige opgaver kan det være let at miste hinanden af syne. Nysgerrigheden på hinanden kan forsvinde, og parforholdet får måske ikke den tid, omsorg og opmærksomhed, det behøver. Resultatet kan være, at vi pludseligt føler os langt fra hinanden, og ensomheden kan indfinde sig i forholdet.

Når tanken melder sig – hvad skal vi gøre, når børnene flytter hjemmefra? – kan det være tid til at søge samtaleterapi. Hos mig får du et trygt rum til at udforske og forstå jeres relation, og sammen finder vi vejen til at styrke jeres forhold gennem livets forandringer.

Genopbyg tilliden gennem dialog og forståelse

Utroskab i parforholdet


Utroskab kan være en udfordrende og smertefuld oplevelse i ethvert forhold, for begge parter. Det kan såre dybt og forårsage tillidsbrud og utryghed i forholdet.

Jeg tilbyder et trygt og støttende rum, hvor vi kan udforske og håndtere de komplekse følelser og dynamikker, der opstår som følge af utroskab.

Gennem terapi arbejder vi sammen på at genopbygge tilliden, forstå årsagerne til utroskaben, og finde veje til heling og forsoning. Jeg vil gerne støtte jer i at navigere gennem denne udfordrende tid og styrke jeres forhold fremadrettet.

Mine klienter siger

Uddrag fra klientudtalelser

Empati og ekspertise


"Min rejse mod personlig indsigt og udvikling har været transformerende, takket være Maria."

John, 50 år

Rolig og meget kompetent


"Godt at være hos en der lytter og kan stille de rigtige spørgsmål. Skal jeg bruge en terapeut igen, vil jeg afgjort bruge Maria."

Hanne, 68 år

Udforskning af forholdets grænser og muligheder

Åbent forhold


Overvejer du om et åbent forhold er vejen for dig og din partner?

Hvis tanken om et åbent forhold pirrer nysgerrigheden, så lad os udforske emnet sammen. At overveje et åbent forhold er en stor beslutning. Lad mig guide jer gennem samtaler, hvor I kan udforske fordele, ulemper og skabe klarhed om, hvad der er rigtigt for jer som et par.

Er I allerede i et åbent forhold og oplever I udfordringer med det, som utrughed, mistillid eller jalousi? Jeg tilbyder et rum, hvor I trygt kan udforske og diskutere de udfordringer, der kan opstå i forbindelse med et åbent forhold.

Er du nervøs for at din partner ikke vil med i parterapi?

Tilgange til fælles forståelse


Hvis bekymringer om din partners modvilje mod parterapi fylder dine tanker, så lad os sammen udforske veje til at skabe tryghed og åbenhed.

Det er aldrig for sent at begynde rejsen mod et stærkere forhold.

Kontakt mig
Maria Lau i klinikken

Din parterapeut i Roskilde og Skibby

Jeg hedder Maria , jeg er 39 år, gift, mor til to skønne døtre og jeg tilbyder parterapi i min samtaleklinik i Roskilde og i Skibby, hvor jeg også er bosat.

Jeg er uddannet sygeplejerske og intensivsygeplejerske, og grundet erfaring, interesse og lyst, besluttede jeg mig i 2023 for at læse til parterapeut og sexolog.

Læs mere om mig
Se mine priser